Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6.
(A Széll Kálmán téri metró és a 4-es 6-os és 17-es villamos közelében.)
+36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu | Kapcsolat: Keressen bizalommal!

A Képmás magazin online oldalán megjelent cikk:
"Ma már nem félnek a hipnózistól az emberek"


Elérhetőségeim:

+36 1 316 3009
(10 és 20 óra között)
1024 Budapest,
Keleti Károly u. 6.

Keressen
bizalommal!

 

"Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!"
(Mahatma Gandhi)

Életvezetés, life coaching szakpszichológussal

Sok emberrel előfordul, hogy megváltozott élethelyzetekben nem tudják, hogyan cselekedjenek, ahhoz, hogy végül a kialakult szituációból jól jöjjenek ki. Legyen szó szakmai kudarcról vagy munkahelyi feszültségről, rengeteg ember nem tudja ezeket a helyzeteket megfelelően kezelni. Egyesek természetesen megpróbálják a családdal, barátaikkal megvitatni a kialakult helyzeteket, tanácsot kérnek a közel álló személyektől, azonban gyakran ezek a beszélgetések sem segítenek bizonyos döntések meghozásában. Ilyenkor érdemes szakpszichológushoz fordulni, aki foglalkozik life coaching-gal, így képes olyan életvezetési tanácsokat adni, amik segítenek megoldani a problémás eseteket.

A life coaching olyan fejlesztő beszélgetésekből áll, amiknek célja, hogy az egyén felismerje erősségeit, fejlessze készségeit. A beszélgetések a konfliktushelyzetek megoldásában is segítséget nyújtanak és megtanítják arra az egyént, hogyan tud a változásokhoz úgy alkalmazkodni, hogy az minden szempontból a javára váljon. A life coaching a múlt problémái helyett a jelen és a jövő konkrét megoldásait helyezi előtérbe, hiszen a fejlődés csak így tud elkezdődni. A beszélgetéseken a segítségkérő személy határozza meg, hogy mely probléma és terület fejlesztéséhez szeretne tanácsot kapni a szakembertől. Ez egyeseknél nem feltétlenül szakmai indíttatású, sokaknak szükségük van egy válás után megfelelő útmutatásra azért, hogy egy ilyen változást megfelelően tudjanak kezelni.

A life coaching fejlesztő támogatást biztosít az egyén számára. Az egyensúlyteremtéstől kezdve a kreativitásfejlesztésig rengeteg mindenben segíthetnek a beszélgetések.

Ha felkeltettem érdeklődését, és úgy érzi, hogy szakpszichológusra van szüksége, mert nehéz életszakaszba érkezett, vagy válaszút előtt áll, keressen bizalommal elérhetőségeimen! A beszélgetéseken megtaláljuk közösen azokat a tényezőket, amik segítenek Önnek alkalmazkodni az új helyzetekhez, változásokhoz, így nem érezheti magát elveszve. A life coaching-gal rengeteg negatív gondolattól, érzéstől szabadulhat meg. Találjuk meg együtt erősségeit, várom szeretettel foglalkozásaimon!