Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6.
(A Széll Kálmán téri metró és a 4-es 6-os és 17-es villamos közelében.)
+36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu | Kapcsolat: Keressen bizalommal!

A Képmás magazin online oldalán megjelent cikk:
"Ma már nem félnek a hipnózistól az emberek"


Elérhetőségeim:

+36 1 316 3009
(10 és 20 óra között)
1024 Budapest,
Keleti Károly u. 6.

Keressen
bizalommal!

 

"Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!"
(Mahatma Gandhi)

Ne féljük pszichológushoz fordulni!

Napjainkban már egyre természetesebb dologgá válik a pszichológushoz járás. Ahogyan a nyelvtanulásban, mobilunk, számítógépünk, vagy autónk használatában is a megfelelő szakember segít abban, amit magunktól nem tudnánk, ugyanígy számtalan személyes dolgunkban, problémáinkban is jó, ha egy megfelelő szakemberrel beszélhetünk, hogy előbbre juthassunk különböző nehézségeink megoldásában. 

Hazánkban mind a mai napig erős gyökerei vannak annak a téves nézetnek, hogy azok, akik pszichológushoz járnak, mindenképp betegek. Fontos tudatosítani, hogy attól, hogy valakinek segítségre van szüksége, még nem szükségszerűen van orvosi értelemben vett probléma az elméjével. 

pszichológus segít az olyan gondok legyőzésében, amikhez nem kell gyógyszeres segítség. Ha nincs kivel beszélgetnie, vagy egyszerűen szeretné meghallgatni egy képzett szakember véleményét bizonyos témákban, akkor is érdemes hozzám fordulnia! Rengeteg eset van, amikor egy kívülálló személy lényegesen objektívebb megoldásokat nyújthat Önnek, mint amit saját maga találna a problémák közepén. 

Ne érezze hát úgy, hogy szégyen lenne pszichológushoz fordulnia, hiszen ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Ön beteg, csupán azt, hogy segítségre van szüksége! Ha engem választ, és ellátogat hozzám, akkor számos problémán dolgozhatunk közösen, hogy Önnek szebb, teljesebb élete lehessen! Keressen bizalommal, várom hívását!