Dr. Szentmiklóssy Margit

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
1024 Budapest, Keleti Károly utca 6.
(A Széll Kálmán téri metró és a 4-es 6-os és 17-es villamos közelében.)
+36-1-31-63-009 | dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu | Kapcsolat: Keressen bizalommal!

A Képmás magazin online oldalán megjelent cikk:
"Ma már nem félnek a hipnózistól az emberek"


Elérhetőségeim:

+36 1 316 3009
(10 és 20 óra között)
1024 Budapest,
Keleti Károly u. 6.

Keressen
bizalommal!

 

"Te magad légy a változás, amelyet látni szeretnél a világban!"
(Mahatma Gandhi)

Mitől más egy pszichológus tanácsa, mint egy baráti tanács?

Egy pszichológus tapasztaltabb a pszichológiai problémák megoldásában. A titoktartás, az objektivitás lehetősége, a szakmai biztonság és a pszichológiai képzettség miatt élveznek előnyt a pszichológusok

A nehéz élethelyzetekben, mint például egy válás, szerettünk halálának feldolgozása, vagy munkahelyi helyzetekben egy pszichológus tanácsára érdemes igazán adni. Egy barát nem mindig tudja objektíven megközelíteni a dolgot, és nem is biztos, hogy a megfelelő tanáccsal lát el minket, saját hibáján kívül ugyan. 

Előfordulhat, hogy barátaink is benne vannak az adott helyzetben, így még nehezebb tanácsot adniuk, ha a fájdalomban ők is érintettek. Így a tanács nem biztos, hogy beválik vagy segítséget jelent. Sőt, még nagyobb terhet is rakhat az ember vállára egy-egy rossz elszólás, vagy nem megfelelő gondolkodásmód, egy családtag vagy barát jóvoltából. 

Forduljon Ön is szakszerű segítségért, keressen fel pszichológust bizalommal, hogy gondjai minél hamarabb feledésbe merüljenek, és a negatív élethelyzet könnyedén megoldható legyen!